Dietolog, nutriční specialista, léčitel a odborník na biochemii lidského organismu, autor knih: "Hubnutí po valašsku aneb bůček, pivo, dobrá mysl a sex", "Revoluce v dietách aneb co vám v ordinaci neřeknou" a "Tajemství uzdravování a omlazování organismu".

 

Od devadesátých let minulého století připravuje a vede v Beskydech relaxačně ozdravné pobyty, kterých se už zúčastnily stovky lidí se zájmem o opravdově zdravý životní styl.

Ve své léčitelské praxi využívá mnoho způsobů alternatiní léčby - fytoterapii, gemmoterapiii, energetické terapie, enzymové terapie, fyzioterapii a nutriční terapie. K léčbě vždy přistupuje celostně a individuálně.

 

V průběhu ozdravných pobytů si účastníci vyléčili spoustu tak zvaných civilizačních nemocí, dokonce i ty, které dnešní oficiální medicína neléčí, jako je cukrovka obou dvou typů, vysoký krevní tlak, problémy oběhového systému, zažívací problémy, včetně Crohnovy nemoci, roztroušená skleróza a další. Organismu se musí dostat do stávu, kdy spouští smaouzdravující mechanismy.

 

Je propagátorem vlastní optimální výživy "IN", výživy vychazející z pravidel biochemie lidského organismu a  název je zkratkou slovního spojení "intelligent nutrition = immune nutrition" čili inteligentní, racionální výživa rovná se výživa pro zvýšení imunity lidského organismu. Jde o výživu pro inteligentní, přemýšlivé lidi, kteří se nebojí rozhodovat o svém zdraví sami.

  •  
  •  Revoluce v dietách      

Tajemství uzdravování